Despre noi

     Greu, tare greu…

  Cand vine timpul sa vorbesti despre tine, e tare greu. Frazele parca nu se leaga si ai crede ca  toate cuvintele insirate spun prea mult sau … prea putin!? Suntem doi fotografi cu patru ochi (ma rog … 6 daca punem si o pereche de ochelari), ce isi doresc intotdeauna ca mirii sa ii considere prieteni in primul rand si mai apoi CREATORII DE AMINTIRI, ce au venit sa le imortalizeze evenimentul. 

     Ne place…

      Ne place in primul rand, sa ascultam povestea voastra de dragoste si apoi sa luam parte activa la evenimentul pa care l-ati pregatit. Incercam sa surprindem nu numai frumosul dintr-un eveniment. Vrem sa lipim pe senzorul aparatului foto lacrima din coltul ochiului unui tata ce isi vede fata imbracata in rochie de mireasa, stralucirea din ochii mirelui ce isi vede aleasa cu voalul acoperind coafura superba, multumirea miresei cand isi priveste machiajul minunat in oglinda, bucuria nuntasilor ce salta voiosi pe acordurile de vis ale muzicantilor.

     Intr-un final…

 Unii ar crede ca nuntile sunt plictisitoare, insa nu si noi… 

 Fiece nunta este un eveniment unic, irepetabil, cu toata agitatia ce o inconjoara, cu micile imperfectiuni, cu emotiile si asteptarile, implinite sau nu. Important este sa o tratezi cu seriozitate si sa respecti atat mirii cat si celialti participanti la nunta.      

De aceea, ne inarmam, de fiecare data, cu multa rabdare, pentru a imortaliza cu aparatul foto, sau, dupa caz, si cu camera video, toate zambetele, emotiile, lacrimile de fericire,  intr-un cuvant, tot ceea ce face ziua nuntii sa fie una speciala, de neuitat.