Domnisoarele de onoare, un element indispensabil in buna functionare a unei nunti…

Ca domnisoara de onoare, trebuie sa te astepti ca in ziua nuntii, mireasa sa fie… putin stresata. Rolul tau este sa o sustii din toate punctele de vedere, sa o asisti sau sa rezolvi in locul ei orice situatie neprevazuta si, ideal, sa nu prezinti chiar tu un motiv de stres si preocupari in plus.

Poate ca vei fi rugata de mireasa sa o ajuti la alegerea rochiei, iar cand vine vorba de rochia pe care o vei purta, s-ar putea ca aceasta sa fie aleasa tot de mireasa. Este foarte important ca domnisoara de onoare sa se implice fara sa stea pe ganduri pentru ca daca a fost aleasa sa aiba acest rol la nunta prietenei sale, inseamna ca este un om in care s-a pus toata increderea.

In ziua nuntii, domnisoara de onoare are rolul de a veni inaintea tuturor invitatilor si de a ajuta mireasa sa se pregateasca pentru intalnirea cu alesul ei si cu invitatii. La cununia civila va fi mana dreapta a miresei si va servi invitatii cu bomboane, sampanie si va avea grija de florile primite de mireasa. In drum spre biserica domnisoara de onoare impreuna cu cavalerul de onoare vor purta lumanarile si in unele cazuri vor fi alaturi de miri si nasi in fata altarului. Iar la petrecere are sarcina de a primi toti invitatii si de a-i conduce catre locurile la care sunt repartizati sa stea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit