Despre noi

Greu, tare greu…

  Când vine timpul să vorbești despre noi, e tare greu. Frazele parcă nu se leagă și ai crede că toate cuvintele înșirate spun prea mult sau … prea puțin!?

      Suntem doi artiști, cu patru ochi (mă rog … 6, dacă punem și o pereche de ochelari), un fotograf și un cameraman ce iși doresc întotdeauna ca mirii să îi considere prieteni, mai întâi si apoi CREATORII DE AMINTIRI, ce au venit să le imortalizeze evenimentul. 

Fotograf nunta
Fotograf nunta

Ne place…

      Ne place în primul rând, să ascultăm povestea voastră de dragoste și apoi să luăm parte activă la evenimentul pe care l-ați pregătit. Încercăm să surprindem nu numai frumosul dintr-un eveniment, dar și emoțiile participanților. Vrem să lipim pe senzorul aparatului de fotografiat, lacrima din colțul ochiului unui tată ce iși vede fata imbracată in rochie de mireasă, stralucirea din ochii mirelui ce iși vede aleasa cu voalul acoperind coafura superbă, mulțumirea miresei când iși privește machiajul minunat în oglindă, bucuria nuntașilor ce saltă voioși pe acordurile de vis ale muzicanților.

Într-un final…

 Unii ar crede că nunțile sunt plictisitoare, însă nu și noi… 

 Fiece nuntă este un eveniment unic, irepetabil, cu toată agitatia ce o inconjoară, cu micile imperfecțiuni, cu emoțiile și așteptările, împlinite sau nu.

Important este să o tratezi cu seriozitate și să respecți atât mirii cât și pe ceilalți participanți la nuntă.      

Fotograf nunta

Vino să ne cunoști

Egii

Egii Eugen

Fotograf și editor foto

Ferdi

Cameraman și editor video

Fiți pe fază !

Ne actualizăm în permanență ofertele ...

Play Video