Despre noi

Greu, tare greu…

  Cand vine timpul sa vorbesti despre tine, e tare greu. Frazele parca nu se leaga si ai crede ca  toate cuvintele insirate spun prea mult sau … prea putin!?

      Suntem doi artisti, cu patru ochi         (ma rog … 6, daca punem si o pereche de ochelari), un fotograf si un cameraman ce isi doresc intotdeauna ca mirii sa ii considere prieteni, mai intai si apoi CREATORII DE AMINTIRI, ce au venit sa le imortalizeze evenimentul. 

Ne place…

      Ne place in primul rand, sa ascultam povestea voastra de dragoste si apoi sa luam parte activa la evenimentul pe care l-ati pregatit. Incercam sa surprindem nu numai frumosul dintr-un eveniment, dar si emotiile participantilor. Vrem sa lipim pe senzorul aparatului de fotografiat, lacrima din coltul ochiului unui tata ce isi vede fata imbracata in rochie de mireasa, stralucirea din ochii mirelui ce isi vede aleasa cu voalul acoperind coafura superba, multumirea miresei cand isi priveste machiajul minunat in oglinda, bucuria nuntasilor ce salta voiosi pe acordurile de vis ale muzicantilor.

Intr-un final…

 Unii ar crede ca nuntile sunt plictisitoare, insa nu si noi… 

 Fiece nunta este un eveniment unic, irepetabil, cu toata agitatia ce o inconjoara, cu micile imperfectiuni, cu emotiile si asteptarile, implinite sau nu.

Important este sa o tratezi cu seriozitate si sa respecti atat mirii cat si pe ceilalti participanti la nunta.      

Vino sa ne cunosti

Egii Eugen

Fotograf

Ferdi

Cameraman si editor video

Fiti pe faza !

Ne actualizam in permanenta ofertele ...

Play Video