- servicii video -

servicii

-

video

-filmare terestra si aeriana-

filmari

nunta

filmari terestre si aeriene

Știm cât de importantă este nunta pentru orice cuplu, tocmai de aceea vă punem la dispoziție un cameraman, pentru a beneficia de serviciile unui profesionist, iar filmările de nuntă să fie impecabile. La cerere, puteți beneficia și de prezența unui al doilea cameraman și chiar de filmare aeriană, în cazul în care vremea ne va permite acest lucru.

echipa implicata

O echipă implicată și profesionistă va fi prezentă alături de voi pe tot parcursul evenimentului. Colegii nostri vor fi lângă voi și vă vor ajuta sa vă relaxați pentru a avea în final materiale de calitate.

Siguranta materialelor

Veți primi materialele în format electronic pe suport USB si o copie de siguranță a lor o vom păstra pe serverele noastre pentru o perioadă. Vei putea astfel vizualiza cu usurintă, oricând dorești, toate materialele din ziua nuntii tale.

servicii de calitate

Cameramanul va surprinde toate momentele importante. Vei avea astfel un produs video in care vor fi surprinse toate reacțiile și emoțiile, atmosfera din timpul evenimentului, editate într-un mod profesionist.

Termen de predare

Procesarea materialelor VIDEO este rapidă, pentru ca tu sa primești cât mai repede materialele filmate.

echipamente de rezerva

Echipa ce vă va insoți pe toată durata evenimentului, va avea echipament de rezervă, pentru a putea preîntîmpina orice neplăceri ce s-ar putea ivi.

filmari cu drona

În cazul în care vremea ne permite, la cerere, cameramanul va folosi și drona, pentru a putea beneficia și de filmări aeriene.

-Filmari cu drona-

filmari drona

filmari artistice &

acoperire aeriana

Egii Weddings

fotografie si videografie

eveniment – portret -produs – corporate