Intalnire de gradul 3 cu…Fotograful de Nunta

Ce bine e sa fi fotograf de nunta, muncesti o zi sau doua pe saptamana si aduni banul la greu… Foaaaarte tare… Super, as spune, numai ca…  SURPRIZAAAA!!!  Si noi astia „cu jumatate de norma” muncim si DA muncim mult, nu doar o zi pe saptamana.

Nimeni nu are cum sa inteleaga cata munca depune un fotograf de nunta, cum de multe ori isi pune  job-ul mai presus decat familia, cum pierde ore si zile si nopti invatand, prelucrand si pregatind materialele ce voi, viitorii miri le veti primi si cu care va veti mandri!

De aceea, tot ce ii rugam pe cei ce nu sunt siguri ca ne doresc sa le documentam evenimentul, sa nu ne incurce!

Totodata, va rugam sa stabiliti intalniri pe care stiti ca le puteti respecta!!!T

 Sunt o mie de metode de a pierde timpul, insa nici unul de a-l intoarce inapoi…

Si noi, ca si voi , avem un program de lucru si ni-l organizam in functie de intalnirile oe care le stabilim in prealabil. 

Asa ca, tema pe care o voi propune azi va fi  „PRO SI CONTRA INTALNIRILOR PRE-CONTRACTUALE INTRE CLIENTI SI FOTOGRAF”. 

Am intalnit clienti deosebiti ce ne-au devenit prieteni, oameni pentru care comunicarea este esentiala, miri cu care am vibrat pozitiv de la primele cuvinte, cu care am construit incet o relatie de prietenie, pentru ca da, ne dorim miri cu care putem comunica, pentru a face impreuna din evenimentul lor, unul de neuitat.

Dar….ce facem cu intalnirile pre-contractuale unde viitori miri uita sa ajunga? 

Puteti spune ca a existat o comunicare defectuoasa, insa eu zic ca este lipsa de bun simt (cam dur, insa perfect adevarat).

Iata o parte din munca noastra

Aruncati o privire

DECI, DE CE FUG CLIENTII DE INTALNIRI?

 • Pentru ca nu sunt siguri ca vor sa te contracteze (iar pretul este unul din motivele principale)
 • Pentru ca incearca negocierea pretului stiind ca nu au sorti de izbanda
 • Pentru ca au primit intre timp o oferta multi pack cu 100 € mai ieftina dar cu mai multe „beneficii” (beneficii ce se vor transforma in mici mizerii deoarece ieftin si bun in meseria aceasta nu prea exista!!!)

Si acum…

PRO INTALNIRI clienti – fotograf

 • Asa veti avea sansa sa cunoasteti viitorii prestatori , veti avea o discutie fata in fata, in care veti putea simti daca exista sau nu conexiuni intre voi, 
 • Veti avea ocazia sa vedeti o oferta completa
 • Veti putea stabili detalii, pe care o discutie telefonica nu le vor putea atinge
 • Veti avea ocazia sa vedeti un portofoliu complet si sa evaluati aptitudinile celui ce urmeaza sa-l contractati. Intr-un final, acesta va sta o zi intreaga (sau mai multe) alaturi de voi, asa ca e bine sa fiti siguri ca va veti putea intelege.
 • Cereti oferta de pret generala inaintea unei intalniri, astfel vom sti ca vor veni la intalnire doar cei cu adevarat interesati, dornici sa cunoasca mai mult din portofoliul nostru, dornici sa primeasca o oferta completa si complexa.

CONTRA INTALNIRI clienti – fotograf

 • Nu stabiliti intalniri  la care nu sunteti siguri ca puteti ajunge (prestatorul de servicii are si el un program si il pliaza dupa intalnirile prestabilite)
 • Nu stabiliti intalniri in speranta negocierii pretului. Un fotograf sau un videograf profesionist, nu va negocia pretul muncii sale la o intalnire, se munceste la fel si daca e sambata, duminica, luna mai sau octombrie. Nu invocati scuze „eu am nunta duminica, se poate face o reducere?”– OAMENI BUNI… munca e aceeasi fie sambata, fie duminica.
 • Anuntati daca ceva a intervenit in programul vostru si nu puteti ajunge la intalnire. Este un lucru de bun simt sa anunti daca nu poti lua parte la o intalnire, nu-i asa?

Cu siguranta, ca cei ce ati avut rabdare sa cititi pana la acest punct sunteti cei ce stiu ce anume isi doresc pentru nunta lor, ce  apreciaza si deosebesc un fotograf profesionist de alti … “colegi”, ce isi fac loc pe piata cu preturi bomba si calitate mai mult decat intoielnica. 

Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine…

In speranta ca acest articol va va aduce ceva mai aproape de noi, de conceptul de prestari servicii foto-video de o calitate deosebita, asteptam cu nerabdare sa facem parte din cercul vostru de incredere si sa ne considerati prestatorii de servicii, cofidentii, prietenii…

Cu drag,

Egii

Hotul de emotii

More To Explore

Fotograf nunta egii.ro
Blog Post

Organizarea nunţii în 10 paşi

Emoţiile cererii în căsătoie au trecut, aşa că e momentul să începeţi să planificaţi marele eveniment: Nunta visurilor voastre!
Organizarea unei nunţi necesită foarte mult timp liber şi multă răbdare.

Vrei sa ai amintiri de neuitat?

Contacteaza-ne si iti vom fi alaturi la marele eveniment!

error: Content is protected !!