In eforturile continue de a oferi clientilor nostri servicii foto de calitate, am ales, de curand, sa incepem un parteneriat cu Alizera.ro

Cat si de ce este important acest parteneriat, va voi arata in randurile ce urmeaza.

Alizera, cine si ce este?

Alizera.ro este cel mai mare portal din Constanta, de servicii pentru consilierea mirilor.  Din aceasta primavara, Alizera.ro si-a extins serviciile si pentru mirii din Bucuresti. Acestia pot opta pentru colaborarea numai cu furnizori de incredere din domeniul serviciilor pentru organizarea nuntii sau pentru inlaturarea din lista, a celor ce furnizeaza servicii de calitate slaba sau problematice. Deoarece nunta este unul din cele mai importante momente ale vietii si nu putem da timpul inapoi sa schimbam ce nu a mers cum ne-am dorit, furnizorii pentru nunta de pe alizera.ro sunt verificati temeinic, astfel incat mirii vor putea organiza nunta mai usor, fara frica unei colaborari defectuoase.

Despre colaborarea Egii - Alizera

Deoarece Egii Photo Studio este unul din furnizorii de incredere ai mirilor bucuresteni, am fost selectati si contactati de echipa Alizera sa ne inseram serviciile pe portalul acestora.

In acest mod, am dovedit inca o data, ca am oferit dealungul timpului, servicii de fotografie si videografie de calitate, iar clientii nostri au fost suta la suta multumiti.

Daca ati colaborat cu noi, ne puteti lasa o recenzie pe pagina alizera, aici

FOTOGRAFIA DE NUNTA – BUCURESTI

Nunta, este un eveniment irepetabil, cu toata agitatia ce o inconjoara, cu micile imperfectiuni, cu emotii si cu asteptari, implinite sau nu. Cel mai important este sa o tratezi cu seriozitate si sa respecti atat mirii cat si pe ceilalti participanti.

De aceea, ne pregatim temeinic, pentru a imortaliza cu aparatul foto sau dupa caz, si cu camera video, toate zambetele, emotiile, lacrimile de fericire, intr-un cuvant, tot ceea ce face ziua nuntii sa fie una speciala, de neuitat.

Cele mai importante momente din viata noastra le putem surprinde prin imagini. Vorba aceea: “O imagine face cat o mie de cuvinte…”

Echipa Egii Photo Studio nu doar imortalizeaza aceste imagini, ci le da si viata!

     Va dorim spor la organizare!

© 2018 Egii Weddings - all rights reserved

More To Explore

Fotograf nunta egii.ro
Blog Post

Organizarea nunţii în 10 paşi

Emoţiile cererii în căsătoie au trecut, aşa că e momentul să începeţi să planificaţi marele eveniment: Nunta visurilor voastre!
Organizarea unei nunţi necesită foarte mult timp liber şi multă răbdare.

Vrei sa ai amintiri de neuitat?

Contacteaza-ne si iti vom fi alaturi la marele eveniment!

error: Content is protected !!